Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy is vetkőzik

William is csatlakozott Alex Pettyfer filmjéhez, a Magic Mike-hoz, és ő is férfi sztriptíztáncost fog alakítani.William Levy is vetkőzik

Korábban már hírt adtunk róla, hogy film készül Channing Tatum életéből – legalábbis, ami fiatalkorát illeti. A színész ugyanis sztriptíztáncosként kereste a kenyerét. Channing Tatum és Alex Pettyfer lesznek az alkotás főszereplői, és nemrég kiderült, Matthew McConaughey és William Levy is csatlakozik a vetkőzők sorába.

A film forgatásai augusztus elején kezdődtek, és várhatóan 2012 elején kerül majd bemutatásra. A produkcióhoz csatlakozott Demi Moore, Matt Bomer és Riley Keough is. A híresztelések szerint Lindsay Lohan neve is felmerült lehetséges szereplőként.

„Will készen áll, hogy felforrósítsa a levegőt! Most már csak a mozdulatokat kell megtanulnia. Riley pedig nem Alex Pettyfer barátnőjét fogja alakítani” – erősítette meg a film producere, miután szárnya kaptak a hamis híresztelések.

A Magic Mike-ot Steven Soderberg rendezi, akihez az Ocean's eleven, Mint a kámfor és a Fertőzés is köthető.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tiszaeszlár beregszászi ut 7

(dzsenifer petrovics, 2012.05.08 11:37)

you look very well.i think the family should be the first because it was so nice and cute so do not deceive elizabeth.anway congrats to the movie has a lot of good!