Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Valderrama: „Maitéra siker vár Hollywoodban”

Wilmer Valderrama Mexikóvárosban járt, ahol beszélt jövőbeli filmes terveiről, s elmondta, Maite Perronira nagy jövő vár Hollywoodban.

Valderrama: „Maitéra siker vár Hollywoodban”

A színész és producer, Wilmer Valderrama Mexikóvárosban járt, ahová egy DVD-ket forgalmazó lánc megnyitása miatt utazott. Beszámolt jövőbeli filmes terveiről, és arról is, hogy szeretne segíteni barátja, Maite Perronikarrierjének előmozdításában Hollywoodban.

Elmondása szerint Maite szép és tehetséges, és Hollywood is beleszerethet. Véleménye alapján ígéretes jövő várna rá ott is.

Így nyilatkozott: „Kétségtelenül nagyon szép és kedves ember, aki a Rebeldével híressé vált, majd a telenovellákban is megállta a helyét. Szeretném megtudni tőle, milyen sztori érdekelné egy külföldi filmben.”

Producerként egyébként két filmet is tervez Mexikóban: egy romantikus vígjátékot és egy akciófilmet. Álma, hogy Mexikóvárosban forgathasson. A főváros mellett helyszínként még Monterreyt, Chihuahuát és Acapulcót képzelte el.

Valderrama azért döntött az észak-amerikai ország mellett, mert nagyon szereti, és az emberek mindig tárt karokkal fogadják ott.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.