Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maitének be jön William Levy ?!

 

 A tehetséges mexikói színész-énekesnő bevallotta egy interjúban, mit érez a kubai szívtipró kollégája, William Levy iránt.

Maite Perroninak bejön William Levy

 

Maite Perroni 2004-ben kezdte színészi hivatását a Rebelde című sorozattal. Napról napra egyre szebb lett, és hirtelen vált sokak kedvencévé. Az igazi sikert azonban akkor ízlelhette meg igazán, amikor megkapta a Cuidado con el Ángel főszerepét a kubai szívtipró, William Levy oldalán.

A TV Notas magazin egyik kérdésére a tehetséges színésznő bevallotta, hogy mit érez kubai kollégája iránt: „Mindig volt köztünk egy nagyon nagy attrakció, mind fizikailag, mind lelkileg, valamint nagyon jó kémia működik közöttünk” – mondta Maite a riporternek, majd hozzátette: William egy nagyon jóképű férfi, és nagyon jó teste van!”

A telenovellasztár azt is elmondta, hogy közöttük mindig is szigorúan szakmai és baráti kapcsolat volt. „William és köztem soha nem történt semmi olyan, aminek nem lett volna szabad megtörténnie” – mesélte, majd kijelentette, hogy nagyon boldog jelenlegi párjával, Mane de la Parrával.


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

african leagues patch fifa 15 видео

(garneusl, 2018.04.01 01:39)

Да, почти одно и то же.

---
Да, действительно. Я присоединяюсь ко всему выше сказанному. Можем пообщаться на эту тему. Здесь или в PM. fifa 15 ps3 скачать торрент, fifa 15 moddingway mod 7.5 0 скачать а также [url=http://15fifa.ru/]официальный сайт fifa[/url] скачать fts 15 mod fifa 17

kisrozvágy tulipánuca 19.

(sárközi emese , 2012.08.25 12:51)

szia máricsuj amugy hogy hinak igazábol nagyon szép vagy bárcsak én is ojan szép lenék mint te szeretlek nagyon és te vagy a leg szeb amikor szerepelsz puszika. :D

bercel tabán út 76

(rafael emília , 2012.05.17 15:18)

nagyon imádunk téged nagyon gyere le érsekvadkertre remélem csináltok uj sorozatot?