Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maite Europai turnéja

Maite Perroni már járt Európában három évvel ezelőtt az RBD-vel, most azonban szólóban csillogtathatja meg tudását. A szép mexikói színésznő őszre tervezi a turnét.

Maite Perroni Európában fog turnézni

Maite Perroni legutóbb William Levy oldalán szerepelt a Triunfo del amor című telenovellában, és nemrég azt nyilatkozta, pihenni szeretne. Azonban a megérdemelt kikapcsolódás után Maite ősszel ismét visszatér a színpadra énekelni. A cél pedig nem más, mint Európa meghódítása!

Maite utoljára három éve járt Európában az RBD-vel, ahol többek között érintették Spanyolországot, Romániát, Lengyelországot és Szerbiát is. Az együttes azonban 2009-ben feloszlott, és Maite egyedül ment Brazíliába turnéra – amelynek nagy sikere volt, hiszen teltházas arénák várták mindenhol az énekesnőt.

Most azonban Maite készen áll egy új lépésre karrierjében. Idén ősszel a Lite Box turné keretein belül látogat el Európába. Hogy Magyarországon fellép-e, nem lehet tudni; a helyszínekről a Facebookon lehet szavazni. A jegyek értékesítésére augusztus második felében kerül sor.

                     

Forrás:http://starity.hu/magazin/18127-maite-perroni-europaban-fog-turnezni/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Vig u 30

(Molnár Andrea., 2013.03.19 18:38)

szia én nagyon szeretlek és nagyon vröm már hogy magyarországra...

szia

l.amika@hotmail.com

(lakatos amanda, 2011.09.14 17:56)

szeretlek william levy i love you forever