Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ellopták gyermeke babafotóját(régi)

Elizabeth Gutiérrez és férje, William Levy második gyermeke-valószínűleg-március 6-án látta meg a napvilágot egy Dél-Miamibeli kórházban. Ám a házaspár boldogságát megzavarta egy kiszivárgott fotó.

Ellopták gyermeke babafotóját

Kislányuk, aki a hírek szerint a Kailey nevet kapta (és ez nem elképzelhetetlen, hisz már a terhesség elejétől fogva ezt a nevet emlegetik) 2900 grammal és 48 centivel a vártnál kicsit hamarabb, természetes szüléssel jött a világra. Az első fotó mindenki meglepetésére már néhány nappal a születés után látható volt a TvNotas nevű újságban. Később kiderült a fotót egy, vagy több kórházi dolgozó adta el, minden bizonnyal jó pénzért.
"Nagyon szomorúak vagyunk, hogy megjelent a fotó a kislányunkról-kezdte William. Amerikában a kórházakban már közvetlenül a születés után készül egy fénykép az újszülöttekről, mert a születési anyakönyvhöz szükséges. Valaki, vagy valakik ezt a fotót adták oda egy újságnak az engedélyünk nélkül. Mi azt szerettük volna, ha később jelennek meg képek a lányunkról és Elizabethről. Akkor, amikor elérkezettnek látjuk az időt."
A házaspár állítólag már szerződést kötött egy magazinnal a babafotókat illetően. Elizabeth egyelőre nem hajlandó nyilatkozni sem az esetről, sem pedig a kislányról. Az esetet követően a szülők pert fontolgatnak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

arad

(maite perroni, 2012.03.08 14:40)

nem birom Lizt

bogsi2310@gmail.com

(Limcsy, 2011.09.07 19:16)

Kedves Szerkesztő !! Tudnál nekem abban segíteni, hohy hol lehet Maite Perroni koncerjegyet venni??? Ha igen írd meg az e-mailcímemre. bogsi2310@gmail.com
Köszi : Limcsy

Re: bogsi2310@gmail.com

(MARICHUY SZERKI, 2011.09.07 20:10)

Szia!Nem tudom sajnos mert még a helyszinek sem világosak......