Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel!?

Pont került Elizabeth Gutiérrez és William Levy kapcsolatának végére. A színésznő nyolc év együttlét után véget vetett románcuknak.

8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel

A mexikói-amerikai színésznő a mai nap folyamán kibocsátott nyilatkozatában közölte elhatározását: végleg véget vetett William Levyvel való kapcsolatának.

Mint derült égből villámcsapás érte mind a sajtót, mind pedig a rajongókat ez a hír, Elizabeth és William néhány napja ugyanis még látszólag boldogan mutatkoztak a nyilvánosság előtt, amikor az idei Los 50 más bellos lista kapcsán meghívást kaptak az Univisión Sal y Pimienta című szórakoztató műsorba. Gutiérrez nyilatkozata alapján saját és gyermekei lelki egészsége érdekében szakított a kubai színésszel, a szóbeszédek ugyanis nagyon megviselték a családot, még ha elmondása szerint nem is volt oka kételkedni a kapcsolatuk erősségében.

Elizabeth a People en Español márciusi számában elismerte, hogy románcuk nem felhőtlen, de normális párnak titulálta magukat. Problémáikról már évek óta pletykáltak, ám csak most, a legnyugodtabb időszakban döntöttek a különválás mellett.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.